maanantai 29. maaliskuuta 2010

Ensimmäinen rokotus

Armilla oli tänään ensimmäinen rokotus, joka käytiin ottamassa Joen Eläinlääkäriasemalla. Alkuun vähän jännitti, että mitenkä reissu onnistuu, mutta kaiken kaikkiaan Armi oli oikein reipas ja kiltti tyttö.

Tää meijän koiratyttö on loppujen lopuks kulkenu autolla todella vähän, joten menomatka lääkärille oli jo kokemus sinänsä. Siellä se Armi takapenkillä yritti pysytellä pystyssä ja tähystellä ikkunasta ulos. Onneks Tommi oli siellä sen kaverina ja anto aina välillä makupaloja, sekä yritti rauhoitella.

Eläinlääkärin odotusaulassa Armi tutustui mukavaan tätiin, jolla itselläänkin oli ollut elämänsä aikana jo kolme shelttiä. Hän kovasti kehu Armin ulkonäköä ja oli iloinen sen reippaudesta - ei ollenkaan arka, niin kuin useimmista shelteistä sanotaan. Odotusaulassa Armi kohtasi myös ison saksanpaimenkoiran, jota piti sitten mennä piiloon penkin alle.

Lääkäri tutki Armin korvat ja vähän tunnusteli mahaa ennen kuin antoi rokotteen. Armi ei osannut pelätä rokotetta ollenkaan, vaan keskittyi lääkärisedältä saamiinsa makupaloihin :) Hieman säpsähdettiin, kun rokotuskohdasta alkoi vuotaa vertaa, vaikka yleensä niin ei pitäisi käydä. Ilmeisesti rokote oli osunut vahingossa verisuoneen. Noh, mutta veri saatiin tyrehtymään ja kotiinviemiseks Armi sai vielä ison kuivatun peurankorvan! Mitattiin Armilta myös paino ja se oli tässä vaiheessa 4 kiloa.

Automatka lääkäriltä kotiin ei mennytkään ihan niin hyvin kuin odotettiin. Armille nimittäin tuli huono olo ja se oksensi kaikki sen päivän ruuat Tommin syliin. Ilmeisesti pitää vielä treenailla tuota autossa olemista...



Nam, miten hyvää peurankorvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti