maanantai 19. huhtikuuta 2010

Tehosterokote

Juu, elikkä Armilla oli eilen tehosterokotteen aika ja samalla sille pistettiin rokote raivotautia vastaan. Tällä kertaa reissu sujui yhtä hienosti ku viimekskin, eli ei minkäänlaista jännitystä, puntuilua tms. ollu havaittavissa. Iloisesti häntä viuhuen meni neiti tutustumaan uusiin ihmisiin, ilman pelkoa :)

Viimeks, kun käytettiin Armi rokotuksessa (eli kolme viikkoa sitten), painoi se noin 4 kg ja nyt sitten 5,4 kg. Eli puolisentoista kiloa on tullu massaa tässä välissä ja sen kyllä huomaa jo siinä, kun tuota pentua kantelee sylissään. Hurjaa kyllä huomata, miten nopeesti se kasvaa.. kohta meijän pentu on jo iso!

Kotimatkalla lääkäristä Armille tuli taas matkapahoinvointia ja raukka joutu taas oksentamaan :( kuulin vinkin, että koiralle vois syöttää ihan noita ihmisten matkapahoinvointitabletteja, jolla sitten sais ehkästyä tuota oksentelua. Nimittäin tosi hankalaks ja kurjaks menee, jos aina lyhkäselläkin matkalla pitää oksentaa...

Mutta asiasta kolmanteen! Päästiin Armin kanssa pentukurssille, joka alkaa ens maanantaina 26.4.2010 teoriaosuudella. Huippua! Oon nimittäin jo pitemmän aikaa haaveillu pääseväni tuon kanssa ihan oikeelle kurssille, josta sais oikeet neuvot koulutukseen. Kurssin järjestää SSPK eli snautsereiden ja pinsereiden Pohjois-Karjalan yhdistys, jonne oltiin enemmän kuin tervetulleita :) Nyt jännityksellä siis odotellaan kurssin alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti