perjantai 16. huhtikuuta 2010

Veljen luona kylässä

Kuten jo aikaisemmin kerroinkin, että kun olimme hakemassa Armia helmikuussa, oli paikalla myös toinen Joensuulainen perhe, jotka hakivat urospennun kotiinsa. Vaihdoimme tuolloin yhteystietoja ja päätimme pitää yhteyttä. No 8.4.2010 koitti sitten se päivä, jolloin pennut pääsivät taas tapaamaan toisensa.





Aluksi Armi arasteli kauheasti, sillä menimme hänelle vieraaseen ympäristöön ja vieraiden ihmisten saartamaksi eli velipoika Toton kotiin. Toto oli hirmuisen innokas tutustumaan lähemmin tähän sisareensa, mutta Armi luikki häntä jalkojen välissä pakoon. Turva löytyi aina jonkun ihmisen sylistä tai sohvalta, jonne Toto ei vielä osannut nousta.





Koska sohva oli Armille turvapaikka, innostui se leikkimään sieltä käsin. Eli vauhtia oli luvassa!





Vein viemisinä Totolle pureskeltavia hammasharjoja, joista Armikin sitten sai oman kappaleensa. Näitä syödessä pennut hieman rauhoittuivat ja niistä sai napattua kuvia. Aika paljon samaa näköä vai kuinka?



Toto vasemmalla, Armi oikealla.







Ja sitten vielä vähän juoksua kehiin!

2 kommenttia:

  1. Voi että kun ovat kamalan sulosii, tosi mukava että Joensuuhun tuli yks velipoika ni pääsee leikkimään veljen kanssa :) Voi Totoa ku ois heti halunnu leikkiä mutta Armia ujostutti, onneksi keksivät sohvaleikin, kyllä oli menoa ja meininkiä :D
    Ihana blogi, tätä tulee kyllä seurattua!

    VastaaPoista
  2. Joo, Toto oli vähän turhan innokas nyt heti tuohon alkuun. Armi ois halunnu vähä haistella ja tutustua ensiks, mutta jospa ens kerralla meniski jo taas vähän paremmin :)

    VastaaPoista