tiistai 4. toukokuuta 2010

Armin vappu 2010

Armilla olikin varsin vauhdikas vappu, tekemistä nimittäin riitti! Vappuaattona oltiin vanhempieni luona viettämässä äitini synttäreitä ja siellä juhlissa koirillekin jaettiin herkkuja, nimittäin siankorvia!


Tästä kuvasta näkee hyvin, miten paljon Armi on jo kasvanu Mindiin nähden. Armi on jo iso tyttö, pitkä kuin mikä!


Siankorvien jälkeen Armi pääs käymään ensimmäistä kertaa koirapuistossa. Tällä kertaa keli oli hieman kostea ja ehkäpä sen vuoksi puistoon ei ollu eksyny muita koiria. Toisaalta se olikin varmaan parempi näin, että Armi sai ensiks rauhassa tutustua puistoon, ilman toisten koirien häirintää. Puistossa oli oikein kiva kirmata edestakaisin pitkää suoraa ja sitten etsiä isukkia & äippää puiden takaa. Sinne mennään varmasti toistekkin!

Vappupäivänä päätettiin viedä Armi keskellä kaupunkia katsomaan ihmisvilinää. Pentu ei ollu moksiskaan kävelykadulla astellessa, vaan intoili päästessään uusiin ympyröihin. Torille mentäessä otin Armin syliin, jotta ei vaan jää vahingossa ihmisten jalkoihin. Sielläkin Armi osas olla oikein nätisti ja pelkäämättä. Monet ohikulkijat ihastelivat Armia.

Torilta suuntasimme Suvantokadun Valintatalolle, jossa pidettiin Match Show. Siellä tapasimme kolme täysikasvuista Shetlanninlammaskoiraa, jotka olisivat kovasti tahtoneen tutustua Armiin paremmin. Yksi näistä shelteistä oli puolitoista vuotias trikki-tyttö, joka oli pienempi kuin Armi nyt! Vähän alko jänskättää, että mitenkähän iso neiti tästä meidän pennusta mahtaa tulla...




Armi pääs vappuna tutustumaan myös serpentiineihin, joita olis ollu hirmu kiva mutustella vielä kuvaussessiota pitempikin aika. Turvallisuussyistä jätin ilmapallot pois kuvista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti